7 OCTUBRE 2017

TRANSISCAR

25a. Volta BTT del Torró

AGRAMUNT

TRAN

SISCAR

Club Ciclista Agramunt

2017

DETALLS CURSA

Data: 7 d'octubre de 2017

Tipo cursa: Btt

Lloc: Agramunt (Lleida)

Adreça: Passeig J. Brufau

Recollida Dorsals: Entre les 7am i les 8am

Sortida Cursa: 8:30am

Aparcament:

Hi haurà zones habilitades per aparcament

totalment senyalitzades.

No aparcar fora del recinte senyalitzat.

La Cursa inclou

▪ Suport de metges

▪ Lloc per a canviar-se

▪ Rentador de Bicicletes

▪ Servei de Bar

▪ Servei de dutxes

▪ Jaqueta d’Entretemps (Mallot Llarg) conmemorativa de la 25a edició de la Transiscar*

*Aquesta jaqueta d’entretemps és per als primers 600 inscrits nascuts l’any 2002 o abans. Els nascuts l’any 2003 o després tindran una samarreta conmemorativa d’obsequi.

INFO & RECORREGUT

 • 20km

  20km amb 350 metres de desnivell positiu.

 • 40km

  40km amb 750 metres de desnivell positiu.

 • 60km

  60km amb 1250 metres de desnivell positiu.

 • 80km

  80km amb 1600 metres de desnivell positiu.

 • AVITUALLAMENT

  Les sitges, Circuits 40km, 60km i 80km al quilòmetre 23.
  Renant, Circuit 20km al quilòmetre 11 i Circuit 40km al quilòmetre 31.
  Mas Vell, Circuits 60km i 80km al quilòmetre 42.
  Cal Torrillo, Circuit 60km al quilòmetre 48 i Circuit 80km al quilòmetre 69.

 • SEPARACIÓ CURSES

  Km 9: separació de la cursa de 20 Km. Per poder continuar cap als circuits de 40 Km, 60 Km i 80 Km, cal arribar al punt de tall abans de 1 hora de l’inici de la cursa.
  Km 26: separació de la cursa de 40 Km. Per poder continuar cap als circuits de 60 Km i 80 km, cal arribar al punt de tall abans de 2 hores i 15 minuts de l’inici de la cursa.
  Km 43: separació de la cursa de 60 Km. Per poder continuar cap al circuit de 80 Km, cal arribar al punt de tall abans de 2 hores i 30 minuts de l’inici de la cursa.

 • NORMATIVA

  * Per tal de respectar la propietat de finques particulars i titularitat de cotos de caça, NO PENJAREM les traces pel GPS ni els mapes dels circuits a la web.

ALTIMETRIES

                   

REGLAMENT

La Transiscar 2017 és la marxa ciclista amb Bicicleta Tot Terreny (BTT) més antiga de les terres de ponent. ,Podran participar a la Transiscar 2017 ciclistes de totes les edats. Per als menors nascuts l’any 2003 o posterior, serà necessari que tinguin la llicència de la Federació Catalana de Ciclisme en vigor o que hi hagi una persona major d’edat que participi a la cursa i es faci responsable del menor i es comprometi a pedalar al seu costat durant tot el recorregut.

 

Els menors d’edad, en el moment de recollir el Dorsal hauran de portar una autorització del pare, mare o tutors, emplenada i signada, adjuntant una fotocòpia del DNI del pare, mare o tutor. Hi ha dos models d’autoritzacions:

Model 1: per a menors de 18 anys i majors de 14 anys o bé per a menors de 14 anys amb llicència de la Federació Catalana de Ciclisme en vigor.
Podeu descarregar-lo aquí.
Model 2: Model per a menors de 14 anys sense llicència de la Federació Catalana de Ciclisme en vigor.
Podeu descarregar-lo aquí

 

Per participar a la Transiscar serà requisit indispensable estar en possessió de la corresponent llicència federativa o bé haver abonat l’import de l’assegurança d’un dia. Cal portar la llicència el dia de la cursa i ensenyar-la a l’organització.

 

És obligatori l’ús de casc protector. Es recomana facilitar a l'organització un número de telèfon mòbil al qual es pugui localitzar al corredor o a altres persones estretament relacionades en cas de necessitat o emergència, així com per a les comunicacions relacionades amb el procés d'inscripció i classificacions. Es tracta d’un circuit controlat però no tancat al trànsit, per tant hi podem trobar circulació tant de persones com de vehicles, preguem que extremeu la precaució.

 

Cal respectar el recorregut marcat. En cas d’abandonament voluntari de la cursa o accident, adreceu-vos al control més proper per a rebre assistència i informar-ne a l’organització.

 

L’organització no es fa responsable dels danys materials i/o personals que els participants puguin patir ni els que puguin causar als altres inscrits o a tercers tant abans com durant o desprès de la cursa. L’organització farà pública, perquè en tinguin constància tots els participants, una llista amb el temps invertit per cada corredor a completar el recorregut. La inscripció quedarà formalment realitzada quan el corredor surt al llistat d’inscripció amb el seu dorsal corresponent (això es immediat desprès d’haver efectuat el pagament), de manera que si no sortiu al llistat d’inscrits és perquè el pagament ha resultat erroni, en aquest cas torneu-ho a provar. L’organització es reserva el dret a modificar aquest reglament en qualsevol moment i a prendre decisions executives sobre aspectes sobrevinguts en qualsevol moment. També l’organització es reserva el dret d’admissió. El sol fet d’inscriure’s a la cursa suposa l’acceptació d’aquest reglament.

INSCRIPCIONS

Nascuts l’any 2002 o abans: preu 22€. Rebran com a obsequi una Jaqueta d’Entretemps (Mallot Llarg) conmemorativa del 25è aniversari de la Transiscar els primers 600 inscrits.
Nascut l’any 2003 o després: preu 8€. Rebran com a obsequi una samarreta conmemorativa del 25è aniversari de la Transiscar els inscrits fins al 30 de setembre.
A part d’aquests preus bàsics, cal comentar també que l’assegurança de dia (pels que no estiguin federats) tindrà un cost de 2€.
Taula de suplements al preu d’inscripció en funció de la data d’inscripció:
- Fins al diumenge 24 de setembre (inclòs): sense suplement
- Entre el dilluns 25 de setembre i el diumenge 1 d’octubre (ambdos inclosos): suplement de 1€
- Entre el dilluns 2 d’octubre i el dimarts 3 d’octubre (ambdos inclosos): suplement de 3€
- Entre el dimecres 4 d’octubre i el dijous 5 d’octubre (ambdos inclosos): suplement de 5€
- Divendres 6 d’octubre: suplement de 7€
- Dissabte 7 d’octubre (dia de la cursa): suplement de 12€

INSCRIPCIÓ

CLASSIFICACIONS

CATEGORIA

LINK

20km

CONSULTAR

40km

CONSULTAR

60km

CONSULTAR

80km

CONSULTAR

ALTRES

 • ELIMINATOR

  Aquest any mantenim l’Eliminator, encara més explosiva i més emocionant que l’any passat. Hi haurà 4 Eliminators, on participaran respectivament els 15 primers participants dels circuits de 20 Km, 40 Km, 60 Km i 80 Km. El circuit serà de aproximadament 500 metres a la zona d’arribada on s’hi faran 15 voltes i a cada volta s’eliminarà l’últim participant. En cas d'empat o de que l'organització no pugui determinar quin és l'últim o últims participants que han de ser eliminats, els participants en situació d'empat continuaran una volta adicional i a la següent volta es decidirà quin o quins d'ells seran eliminats (el desempat es produirà només entre els que estaven empatats, sense perjudici que a la següent volta caldrà eliminar de nou altres participants, que poden coincidir amb els que estaven empatats o no). En cas que l'empat es produeixi a l'última volta, els participants realitzaran una volta adicional, o tantes voltes adicionals com sigui necessari per desfer l'empat.

 • EN BONES MANS

  FISIOTERAPEUTES A L'ARRIBADA Tal com ja hem tingut els dos darrers anys, gràcies a la col·laboració del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, posarem a disposició de tots els participants de la Transiscar un servei de recuperació i massatges. Sens dubte una de les millors recuperacions possibles (competint amb el boníssim entrepà de llonganissa) després de l'esforç de la Transiscar!!

 • DORSALS D'OR, PLATA i BRONZE

  Com ja és tradició, amb l'objectiu d'agrair la fidelitat de tots vosaltres, otorgarem DORSAL d'OR a tots aquells de vosaltres que hagueu participat almenys 10 vegades a la Transiscar des de l'any 2006 (el primer any que en tenim dades informatitzades). Així mateix, otorgarem DORSAL de PLATA a tots aquells que porteu 5 o més participacions (i menys de 10, des del 2006) i DORSAL de BRONZE als que porteu 3 o més participacions (i menys de 5, des del 2006). La participació d'aquest any 2017 ja us comptabilitza com una participació.

 • DUTXES

  Per a tothom que es vulgui dutxar hi haurà servei de dutxes als vestidors de les piscines municipals.

COL·LABORADORS

CONTACTE

www.clubciclistagramunt.cat

info@clubciclistagramunt.cat

www.transiscar.cat

Si teniu alguna pregunta, podeu enviar-nos el vostre missatge omplint els formularis. Estarem molt contents d'escoltar-te.

S'està enviant el formulari...

El servidor ha trobat un error.

S'ha rebut el formulari.

TRANSISCAR

club ciclista Agramunt / amm comunicació & imatge www.amm.cat