Transiscar 2016
Nombre inscrits:

Ja hi tornem a ser, la XXIV Transiscar - Volta BTT del Torró, farcida de novetats però amb l’essència de les anteriors edicions.

En la seva essència, seguirem treballant per una bona senyalització i assistència dels controladors, el bon preu i les facilitats per a la inscripció, així com un important dispositiu mèdic i de seguretat.

HORA DE SORTIDA DE LA TRANSISCAR: 8:30 h
A partir de les 7:30 h es podran retirar els dorsals. Auto-inscripcions fins a l'hora de la sortida.

NOVETAT: Circuit Llarg de 75km (més llarg que mai!!)

El bon nivell que teniu els BTTeros i que cada any ens en demaneu més ha fet que aquest any fitxéssim unes màquines per a definir el circuit de la Transiscar. Els hem pogut mantenir "en ordre" fins al Km 40, però no podem garantir qué passarà d'allí fins al final. Per als més tradicionals, mantenim el Circuit Curt de 35 Km i el que aquest any passa a ser el Circuit Mitjà de 60 Km.

NOVETAT: ELIMINATOR!!!!

Com que els BTTeros Extrem que han definit el circuit no en tenen mai prou, hem afegit una segona part de la Transiscar tipus "eliminatòria", que consistirà en un circuit de aprox. 1 Km a la zona d'arribada on es farà una cursa a 10 voltes. Hi haurà 3 Eliminators on hi participaran els 15 primers classificats de cada circuit (Eliminator del Circuit Curt, Eliminator del Circuit Mitjà i Eliminator del Circuit Llarg). A la primera volta no s'eliminarà cap participant. A les voltes 2, 3, 4, 5 i 6 s'eliminaran els dos últims. A les voltes 7, 8, 9 i 10 s'eliminarà l'últim participant fins a obtenir un guanyador. En cas d'empat o de que l'organització no pugui determinar quin és l'últim o últims participants que han de ser eliminats, els participants en situació d'empat continuaran una volta adicional i a la següent volta es decidirà quin o quins d'ells seran eliminats (el desempat es produirà només entre els que estaven empatats, sense perjudici que a la següent volta caldrà eliminar de nou altres participants, que poden coincidir amb els que estaven empatats o no). En cas que l'empat es produeixi a l'última volta, els participants realitzaran una volta adicional (o tantes voltes adicionals com sigui necessari per desfer l'empat).

PAS PER L'AIGUA i ONADES

Aquest any us garantim que cap dels tres circuits (Curt, Mitjà i Llarg) passa per l'aigua en el seu tram final (com haviem fet els dos darrers anys). Ara bé, els tres circuits passaran en el seu tram final per una zona de baixada molt ràpida i amb moltes "onades" (de formigó).

DORSALS D'OR, PLATA i BRONZE

Com ja vam fer l'any passat, amb l'objectiu d'agrair la fidelitat de tots vosaltres, otorgarem DORSAL d'OR a tots aquells de vosaltres que hagueu participat al menys 10 vegades a la Transiscar des de l'any 2006 (el primer any que en tenim dades informatitzades). Així mateix, otorgarem DORSAL de PLATA a tots aquells que porteu 5 o més participacions (i menys de 10, des del 2006) i DORSAL de BRONZE als que porteu 3 o més participacions (i menys de 5, des del 2006). La participació d'aquest any 2016 ja us comptabilitza com una participació.

EN BONES MANS: FISIOTERAPEUTES A L'ARRIBADA

Tal com ja hem tingut els dos darrers anys, gràcies a la col·laboració del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya, posarem a disposició de tots els participants de la Transiscar un servei de recuperació i massatges. Sens dubte una de les millors recuperacions possibles (competint amb el boníssim entrepà de llonganissa) després de l'esforç de la Transiscar!!